GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Nadat ik een bericht van je heb ontvangen neem ik contact met je op om een vrijblijvend telefonisch gesprek te plannen. In dat gesprek kijken wij naar hoe het nu met je gaat, naar wat jij graag zou willen en hoe ik jou het beste kan helpen.
Je bent welkom en ik zal jou al mijn aandacht en attentie geven die jou vooruit helpt. Ik ben internationaal gecertificeerd NLP trainer, ABNLP gecertificeerd NLP Coach en IAPCH gecertificeerd hypnotherapeut. 
Als er een klik is, dan plannen we een afspraak. De gesprekken vinden plaats vanuit de praktijkruimte aan huis.
Mijn grootste kracht is rust, geduld, aandacht en puurheid. Mijn benadering is persoonlijk, warm, liefdevol, oordeelloos en vanuit gelijkwaardigheid.
Rust in je hoofd en rust in je lijf zal normaal zijn. Je bent weer opgeladen en er is balans in je leven wanneer wij samen gaan kijken welke stappen nodig zijn en die uitvoeren.  Ik begeleid je hierin. 
hypnose